Assortiment van Tribal Hondenvoeding, Charissa legt het uit!

Het assortiment van Tribal is overgewaaid uit Engeland. Het bestaat uit Tribal Fresh Pressed brokken, Tribal 80% houdbare worst en Tribal Rewards hondenkoekjes. Allemaal hypoallergeen, graanvrij en gemaakt van verse ingrediënten en kruiden. Fijn, want daarmee kunnen we heel wat kieskeurige honden aan het eten krijgen, bezorgen we ze een goede stoelgang zonder allergische reactie en wordt de gezondheid verbeterd.

De geperste brokken worden gemaakt in Nederland, waardoor de weg naar het voerbakje extra kort is. Wel zo duurzaam!

Meer weten over de Tribal brokken? Charissa legt in het filmpje hieronder meer uit over het assortiment van Tribal hondenvoeding en gaat in op de kenmerken van Tribal Fresh Pressed.

Test Tribal voordelig uit met het Probeerpakket

Door een probeerpakket van Tribal te bestellen, kun je op een voordelige manier kennis maken met het volledige assortiment van Tribal Hondenvoeding. Het pakket bestaat uit een zak Tribal Fresh Pressed (1,5 of 2,5 kg), Tribal 80% worst en Tribal Rewards. Je kiest zelf de favoriete smaken van je hond uit.

Bereken de juiste hoeveelheid Tribal Fresh Pressed voor jouw hond

Bereken hoeveel Tribal Fresh Pressed jouw hond dagelijks nodig heeft met deze voedingswijzer.

De filosofie van Tribal Hondenvoeding

We creëren duurzame hondenvoeding rijk aan voedingstoffen, verantwoord gemaakt met verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Anders dan de meeste traditionele hondenvoedingen die gemaakt zijn op extreem hoge temperaturen waardoor al het goeds van ingrediënten verloren gaat, gebruikt Tribal een andere productiewijze. Hierdoor blijven voedingsstoffen als proteine, vitaminen en mineralen in de voeding behouden. En dat is essentieel! Onze filosofie is om zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen te behouden, zodat jouw hond het beste dieet kan hebben en alle honden een dieet kunnen hebben waar ze recht op hebben.