Bestelling van Tribal uitpakken

Woohoo, de bestelling van Tribal is weer binnen!

Tessa is gedragstherapeut voor honden en werkt o.a. als instructeur bij Stichting Dutch Cell Dogs. Door haar werk in de hondensector hoorde ze altijd veel meningen over hondenvoer en was ze op zoek naar ‘het beste voer’ waar haar honden het goed op doen.

Vorig jaar kwam Tribal Hondenvoeding op haar pad. Inmiddels zijn haar honden zo gek op Tribal, samen enthousiast de bestelling uitpakken is een feestje! En dat Youp niet kan wachten op zijn favoriete koekje, zie je in deze video šŸ˜‰ Gelukkig makkelijk te breken, dus extra lang plezier!

Voordelen van Tribal Fresh Pressed Senior

Deze voeding bevat 46% dierlijke eiwitten uit vrije uitloop kalkoen, MSC gecertificeerde blauwe wijting en vrije uitloop eieren. De zoete aardappel is ideaal voor langzaam vrijkomende energie, rijk aan vezels en een bron van vitamine A, C en B6.Ā De toegevoegde glucosamine, chondroĆÆtine en groenlipmossel beschermt de gewrichten en ondersteunt de hond bij activiteiten.

Bereken de juiste hoeveelheid Tribal Fresh Pressed voor jouw hond

Bereken hoeveel Tribal Fresh Pressed jouw hond dagelijks nodig heeft met deze voedingswijzer.

De filosofie van Tribal Hondenvoeding

We creƫren duurzame hondenvoeding rijk aan voedingstoffen, verantwoord gemaakt met verse ingrediƫnten van hoge kwaliteit. Anders dan de meeste traditionele hondenvoedingen die gemaakt zijn op extreem hoge temperaturen waardoor al het goeds van ingrediƫnten verloren gaat, gebruikt Tribal een andere productiewijze. Hierdoor blijven voedingsstoffen als proteine, vitaminen en mineralen in de voeding behouden. En dat is essentieel! Onze filosofie is om zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen te behouden, zodat jouw hond het beste dieet kan hebben en alle honden een dieet kunnen hebben waar ze recht op hebben.