De perfecte voeding voor honden op vakantie!

Voeding voor de hond meenemen op vakantie… Dat kan een uitdaging zijn als je rauw voert en bijvoorbeeld op de camping staat of weinig ruimte hebt in de koelkast van het vakantiehuisje waar je zit. Tribal 80% worst kan dan de perfecte vervanger zijn! Deze worst is namelijk zo samengesteld dat het voor 80% bestaat uit één eiwitbron, aangevuld met groenten en mineralen is het een complete voeding voor honden van alle rassen en leeftijden.

Benieuwd naar meer informatie over deze worsten en het gebruik ervan op vakantie? Bekijk snel de (vakantie-)video van hondenvoedingsdeskundige Charissa. Haar Duitse Herder Cenzo is gezellig mee! Kijk je mee?

Test Tribal voordelig uit met het Probeerpakket

Door een probeerpakket van Tribal te bestellen, kun je op een voordelige manier kennis maken met het volledige assortiment van Tribal Hondenvoeding. Het pakket bestaat uit een zak Tribal Fresh Pressed (1,5 of 2,5 kg), Tribal 80% worst en Tribal Rewards. Je kiest zelf de favoriete smaken van je hond uit. Alleen de worsten zijn hypoallergeen.

Bereken de juiste hoeveelheid Tribal Fresh Pressed en Tribal 80% voor jouw hond

Bereken hoeveel Tribal jouw hond dagelijks nodig heeft met deze voedingswijzer.

De filosofie van Tribal Hondenvoeding

We creëren duurzame hondenvoeding rijk aan voedingstoffen, verantwoord gemaakt met verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Anders dan de meeste traditionele hondenvoedingen die gemaakt zijn op extreem hoge temperaturen waardoor al het goeds van ingrediënten verloren gaat, gebruikt Tribal een andere productiewijze. Hierdoor blijven voedingsstoffen als proteine, vitaminen en mineralen in de voeding behouden. En dat is essentieel! Onze filosofie is om zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen te behouden, zodat jouw hond het beste dieet kan hebben en alle honden een dieet kunnen hebben waar ze recht op hebben.