Diarree bij de hond! Dit kun je doen met voeding

Heeft jouw hond regelmatig last van diarree? Je bent niet de enige! Het baasje van Trix kan erover meepraten. Na een lange zoektocht kwamen ze uit bij Tribal en is het darmprobleem opgelost!

Iedere hond heeft een unieke darmflora. Onze voedingsdeskundige Charissa adviseert bij diarree: probeer eens het compleet tegenovergestelde menu! Dus van vers vlees naar brok. Of van krokante brok naar geperste brokGa op zoek naar wat voor jouw hond wel werkt!

Ernstige diarree? Of diarree bij een pup? Ga naar de dierenarts!

Ook bij het vermoeden van een allergie kan een bezoek aan de dierenarts uitkomst bieden. Bekijk de volledige uitleg over diarree bij honden en de voedingstip van onze voedingsdeskundige hieronder!

Test Tribal voordelig uit met het Probeerpakket

Door een probeerpakket van Tribal te bestellen, kun je op een voordelige manier kennis maken met het volledige assortiment van Tribal Hondenvoeding. Het pakket bestaat uit een zak Tribal Fresh Pressed (1,5 of 2,5 kg), Tribal 80% worst en Tribal Rewards. Je kiest zelf de favoriete smaken van je hond uit. Alleen de worsten zijn hypoallergeen.

Bereken de juiste hoeveelheid Tribal Fresh Pressed voor jouw hond

Bereken hoeveel Tribal Fresh Pressed Senior jouw hond dagelijks nodig heeft met deze voedingswijzer.

De filosofie van Tribal Hondenvoeding

We creëren duurzame hondenvoeding rijk aan voedingstoffen, verantwoord gemaakt met verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Anders dan de meeste traditionele hondenvoedingen die gemaakt zijn op extreem hoge temperaturen waardoor al het goeds van ingrediënten verloren gaat, gebruikt Tribal een andere productiewijze. Hierdoor blijven voedingsstoffen als proteine, vitaminen en mineralen in de voeding behouden. En dat is essentieel! Onze filosofie is om zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen te behouden, zodat jouw hond het beste dieet kan hebben en alle honden een dieet kunnen hebben waar ze recht op hebben.