Een Husky trainen kan wel!

Vandaag traint hondengedragstherapeut en instructeur Tessa samen met Husky Jill. Hoor jij ook vaak: “Een Husky is niet te trainen?!” Nou, echt wel! Tessa laat het je zien én geeft je de gouden tip om het voor elkaar te krijgen.

Tipje van de sluier:

  • Laat de hond zelf bepalen waarvoor hij/zij wil werken en waar hij/zij zin in heeft!
  • Heb geduld. Zeker met een wat hardere beloning zoals Tribal Rewards Appel, Munt & Gember.
  • Wissel oefeningen voldoende af zodat het leuk blijft.
Laat je inspireren met de video hieronder. Veel kijkplezier!

Test Tribal voordelig uit met het Probeerpakket

Door een probeerpakket van Tribal te bestellen, kun je op een voordelige manier kennis maken met het volledige assortiment van Tribal Hondenvoeding. Het pakket bestaat uit een zak Tribal Fresh Pressed (1,5 of 2,5 kg), Tribal 80% worst en Tribal Rewards. Je kiest zelf de favoriete smaken van je hond uit. Alleen de worsten zijn hypoallergeen.

Bereken de juiste hoeveelheid Tribal Fresh Pressed voor jouw hond

Bereken hoeveel Tribal Fresh Pressed Senior jouw hond dagelijks nodig heeft met deze voedingswijzer.

De filosofie van Tribal Hondenvoeding

We creëren duurzame hondenvoeding rijk aan voedingstoffen, verantwoord gemaakt met verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Anders dan de meeste traditionele hondenvoedingen die gemaakt zijn op extreem hoge temperaturen waardoor al het goeds van ingrediënten verloren gaat, gebruikt Tribal een andere productiewijze. Hierdoor blijven voedingsstoffen als proteine, vitaminen en mineralen in de voeding behouden. En dat is essentieel! Onze filosofie is om zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen te behouden, zodat jouw hond het beste dieet kan hebben en alle honden een dieet kunnen hebben waar ze recht op hebben.