Gezonde natuurlijke voeding voor je puppy

Een goede start qua voeding voor je puppy zorgt voor een gezonder hondenleven en een goede ontwikkeling. Voeding voor een puppy bevat meestal meer eiwitten, omdat dit nodig is voor de aanmaak van cellen en weefsel. Noodzakelijk voor de gezondheid en groei van je puppy.

Te weinig eiwitten kan leiden tot slechte groei, bloedarmoede, slechte vacht, vermagering, maar ook gebrekkige weerstand. Alles wat je niet wilt voor je puppy! Het is gevaarlijk en kan gezondheidsklachten veroorzaken.

Maak dus een goede keuze qua voeding. Let daarbij ook op de ingrediënten en productiewijze, deze zijn van groot belang. Voor welk merk hondenvoeding kies je? Kies je voor een geperste brok? Voor een complete voeding in de vorm van houdbare worst? Of kies je toch voor rauw…

Bij Tribal hebben we twee soorten voeding voor puppy’s, namelijk de Tribal Fresh Pressed Puppy brokken. Deze zijn er in de smaak Kalkoen en Kip. Ook de Tribal 80% worst is geschikt voor puppy’s.

Bij de samenstelling van deze voedingen is namelijk kritisch gekeken naar de afstemming voor een goede en gezonde groei van je pup. Ze zijn geschikt voor alle leeftijden binnen de puppytijd. We dragen namelijk graag bij aan een gezonde start van jouw puppy.

Heb je vragen? Stel ze ons via Facebook. Ook alle puppyfoto’s zijn natuurlijk welkom!

Succes met het kiezen van de perfecte natuurlijke voeding voor jouw kleine viervoeter!

Test Tribal voordelig uit met het Probeerpakket

Door een probeerpakket van Tribal te bestellen, kun je op een voordelige manier kennis maken met het volledige assortiment van Tribal Hondenvoeding. Het pakket bestaat uit een zak Tribal Fresh Pressed (1,5 of 2,5 kg), Tribal 80% worst en Tribal Rewards. Je kiest zelf de favoriete smaken van je hond uit. Alleen de worsten zijn hypoallergeen.

Bereken de juiste hoeveelheid Tribal Fresh Pressed voor jouw hond

Bereken hoeveel Tribal Fresh Pressed jouw hond dagelijks nodig heeft met deze voedingswijzer.

De filosofie van Tribal Hondenvoeding

We creëren duurzame hondenvoeding rijk aan voedingstoffen, verantwoord gemaakt met verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Anders dan de meeste traditionele hondenvoedingen die gemaakt zijn op extreem hoge temperaturen waardoor al het goeds van ingrediënten verloren gaat, gebruikt Tribal een andere productiewijze. Hierdoor blijven voedingsstoffen als proteine, vitaminen en mineralen in de voeding behouden. En dat is essentieel! Onze filosofie is om zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen te behouden, zodat jouw hond het beste dieet kan hebben en alle honden een dieet kunnen hebben waar ze recht op hebben.