Groenlipmossel! Een uniek ingrediënt van Tribal Fresh Pressed

De ingrediënten en productiewijze zijn van groot belang. Voor welk merk hondenvoeding kies je? Kies je voor een geperste brok? Dan is het goed om te weten dat Groenlipmossel één van de belangrijke ingrediënten van Tribal Fresh Pressed is.

Groenlipmossel wordt door veel baasjes als supplement aan honden gegeven omdat de meeste honden ergens in hun leven last krijgen van gewrichtsproblemen. Zeker bij grotere rassen worden gewrichtsproblemen zoals Artrose relatief vaak vastgesteld door de dierenarts. Groenlipmossel gaat de gewrichtsslijtage en ontstekingen tegen bij mens en dier.   

Charissa is voedingsdeskundige en baasje van Duitse Herder Cenzo. In de video hieronder vertelt ze je waar de Groenlipmossel vandaan komt en welke voordelen dit bijzondere ingrediënt in de Tribal hondenvoeding heeft.

Test Tribal voordelig uit met het Probeerpakket

Door een probeerpakket van Tribal te bestellen, kun je op een voordelige manier kennis maken met het volledige assortiment van Tribal Hondenvoeding. Het pakket bestaat uit een zak Tribal Fresh Pressed (1,5 of 2,5 kg), Tribal 80% worst en Tribal Rewards. Je kiest zelf de favoriete smaken van je hond uit.

Bereken de juiste hoeveelheid Tribal Fresh Pressed voor jouw hond

Bereken hoeveel Tribal Fresh Pressed Senior jouw hond dagelijks nodig heeft met deze voedingswijzer.

De filosofie van Tribal Hondenvoeding

We creëren duurzame hondenvoeding rijk aan voedingstoffen, verantwoord gemaakt met verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Anders dan de meeste traditionele hondenvoedingen die gemaakt zijn op extreem hoge temperaturen waardoor al het goeds van ingrediënten verloren gaat, gebruikt Tribal een andere productiewijze. Hierdoor blijven voedingsstoffen als proteine, vitaminen en mineralen in de voeding behouden. En dat is essentieel! Onze filosofie is om zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen te behouden, zodat jouw hond het beste dieet kan hebben en alle honden een dieet kunnen hebben waar ze recht op hebben.