Zo laat je je hond stoppen met schrokken

Sommige honden schrokken hun voer naar binnen! Tja, hij zal wel trek hebben šŸ˜‰ maar gezond is dit natuurlijk niet. Het is slecht voor de maag en vertering. Bij met name grote honden is er een vergrote kans op maagtorsie (maagkanteling)! Tijd om je hond wat langzamer te laten eten dus.

Je kunt problemen voorkomen door bijvoorbeeld gebruik te maken van een Lickimat of Slow Feeders (zoals anti-schrok voerbakken). Deze zorgen ervoor dat de hond rustiger moet eten en minder kan schrokken. Een bijkomend voordeel is ook dat het je hond een uitdaging geeft. Hij moet moeite doen om zijn voer te eten en dat vinden veel honden fantastisch!

De Lickimat en Slow Feeders kun je voor zowel Tribal Fresh Pressed als Tribal 80% worst gebruiken. In de video hieronder laat voedingsdeskundige Charissa samen met haar Duitse Herder Cenzo zien hoe je dat doet. Kijk je mee?

Voordelen van Tribal Fresh Pressed Zalm

Deze voeding bevat 53% dierlijke eiwitten uit verse zalm, MSC gecertificeerde blauwe wijting en vrije uitloop eieren. De zoete aardappel is ideaal voor langzaam vrijkomende energie, rijk aan vezels en een bron van vitamine A, C en B6. De toegevoegde glucosamine, chondroĆÆtine en groenlipmossel beschermt de gewrichten en ondersteunt de hond bij activiteiten.

Bereken de juiste hoeveelheid Tribal Fresh Pressed en 80% worst voor jouw hond

Bereken hoeveel Tribal Fresh Pressed en Tribal 80% worst jouw hond dagelijks nodig heeft met deze voedingswijzer.

De filosofie van Tribal Hondenvoeding

We creƫren duurzame hondenvoeding rijk aan voedingstoffen, verantwoord gemaakt met verse ingrediƫnten van hoge kwaliteit. Anders dan de meeste traditionele hondenvoedingen die gemaakt zijn op extreem hoge temperaturen waardoor al het goeds van ingrediƫnten verloren gaat, gebruikt Tribal een andere productiewijze. Hierdoor blijven voedingsstoffen als proteine, vitaminen en mineralen in de voeding behouden. En dat is essentieel! Onze filosofie is om zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen te behouden, zodat jouw hond het beste dieet kan hebben en alle honden een dieet kunnen hebben waar ze recht op hebben.