Hondenkoekjes gemaakt met verse tomaat

Het moestuinseizoen is begonnen en Tessa is samen met haar honden in de tuin aan de slag gegaan! Wist je dat er in de Rund & Tomaat koekjes van Tribal verse tomaat wordt gebruikt?!

Tribal Rewards Rund & Tomaat is een gezond koekje met een heerlijke smaak. Gemaakt van luchtgedroogde runderlever, tomatenpuree van verse tomaat en bevat een geconcentreerde bron van de antioxidant Lycopene wat een goede gezondheid van de hond bevordert. Dit ovengebakken koekje bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten en bevat geen ongezonde ingrediënten.

Tessa test Tribal Rewards Rund & Tomaat uit met Meggie, Jill & Youp! Kijk je mee?

Test Tribal voordelig uit met het Probeerpakket

Door een probeerpakket van Tribal te bestellen, kun je op een voordelige manier kennis maken met het volledige assortiment van Tribal Hondenvoeding. Het pakket bestaat uit een zak Tribal Fresh Pressed (1,5 of 2,5 kg), Tribal 80% worst en Tribal Rewards. Je kiest zelf de favoriete smaken van je hond uit. Alleen de worsten zijn hypoallergeen.

Bereken de juiste hoeveelheid Tribal Fresh Pressed voor jouw hond

Bereken hoeveel Tribal Fresh Pressed of Tribal 80% worst jouw hond dagelijks nodig heeft met deze voedingswijzer.

De filosofie van Tribal Hondenvoeding

We creëren duurzame hondenvoeding rijk aan voedingstoffen, verantwoord gemaakt met verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Anders dan de meeste traditionele hondenvoedingen die gemaakt zijn op extreem hoge temperaturen waardoor al het goeds van ingrediënten verloren gaat, gebruikt Tribal een andere productiewijze. Hierdoor blijven voedingsstoffen als proteine, vitaminen en mineralen in de voeding behouden. En dat is essentieel! Onze filosofie is om zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen te behouden, zodat jouw hond het beste dieet kan hebben en alle honden een dieet kunnen hebben waar ze recht op hebben.