Ingrediënten met een functie in Tribal Fresh Pressed

De hondenbrokken van Tribal bevatten allemaal een vaste combinatie ingrediënten. Ieder ingrediënt heeft een functie. Zo zorgt paardenbloem voor de afvoer van afvalstoffen, werken salie en zoethout ontstekingsremmend en biedt groenlipmossel bescherming voor gewrichten en ondersteuning bij activiteiten van de hond.

De ingrediënten en productiewijze zijn van groot belang. Daar heeft Tribal een duidelijke filosofie over.

Charissa is hondenvoedingsdeskundige. In de video hieronder legt ze uit welke functie ieder ingrediënt in Tribal Fresh Pressed heeft en wat het voor positieve effecten heeft op honden die Tribal in hun voerbakje krijgen.

Test Tribal voordelig uit met het Probeerpakket

Door een probeerpakket van Tribal te bestellen, kun je op een voordelige manier kennis maken met het volledige assortiment van Tribal Hondenvoeding. Het pakket bestaat uit een zak Tribal Fresh Pressed (1,5 of 2,5 kg), Tribal 80% worst en Tribal Rewards. Je kiest zelf de favoriete smaken van je hond uit.

Bereken de juiste hoeveelheid Tribal Fresh Pressed voor jouw hond

Bereken hoeveel Tribal Fresh Pressed of Tribal 80% worst jouw hond dagelijks nodig heeft met deze voedingswijzer.

De filosofie van Tribal Hondenvoeding

We creëren duurzame hondenvoeding rijk aan voedingstoffen, verantwoord gemaakt met verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Anders dan de meeste traditionele hondenvoedingen die gemaakt zijn op extreem hoge temperaturen waardoor al het goeds van ingrediënten verloren gaat, gebruikt Tribal een andere productiewijze. Hierdoor blijven voedingsstoffen als proteine, vitaminen en mineralen in de voeding behouden. En dat is essentieel! Onze filosofie is om zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen te behouden, zodat jouw hond het beste dieet kan hebben en alle honden een dieet kunnen hebben waar ze recht op hebben.