Kieskeurige honden weer laten eten

Passende voeding uitkiezen voor een kieskeurige hond die slecht eet. Het is lastig! Daarin ben je zeker niet de enige. Logisch, want net als alle mensen zijn ook alle honden anders.

De ingrediënten en productiewijze zijn van groot belang. Voor welk merk hondenvoeding kies je? Kies je voor een geperste brok? Voor een complete voeding in de vorm van houdbare worst? Of kies je toch voor rauw… Onze tip: Kijk eens naar de oorsprong van je hond! Wat is het ras of welke rassen zitten erin? Waar komt dit ras oorspronkelijk vandaan? Waarschijnlijk vertelt dat je namelijk een heleboel over het oorspronkelijke menu van zijn/haar voorouders. En die informatie kan weleens goud waard zijn! Zonder dat we het vaak doorhebben, heeft jouw hond behoefte aan bepaalde ingrediënten.

In de video hieronder vertelt Tessa over haar Husky Jill. Jill komt uit het asiel en was vanaf het begin een hele moeilijke en kieskeurige eter. Het ging af en aan. Erg vermoeiend en ook vervelend voor Jill en haar baasjes. Sinds ze op Tribal zijn overgestapt ervaren ze nog weinig problemen met eten en zit Jill fantastisch in de vacht. Een leuk detail is dat met name de Tribal 80% worst in de smaken witvis en zalm in de smaak vallen. Logisch ook, want oertypes zoals Husky’s zijn gemaakt om vis te verteren!

Test Tribal voordelig uit met het Probeerpakket

Door een probeerpakket van Tribal te bestellen, kun je op een voordelige manier kennis maken met het volledige assortiment van Tribal Hondenvoeding. Het pakket bestaat uit een zak Tribal Fresh Pressed (1,5 of 2,5 kg), Tribal 80% worst en Tribal Rewards. Je kiest zelf de favoriete smaken van je hond uit.

Bereken de juiste hoeveelheid Tribal Fresh Pressed of 80% worst voor jouw hond

Bereken hoeveel Tribal Fresh Pressed of 80% worst jouw hond dagelijks nodig heeft met deze voedingswijzer.

De filosofie van Tribal Hondenvoeding

We creëren duurzame hondenvoeding rijk aan voedingstoffen, verantwoord gemaakt met verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Anders dan de meeste traditionele hondenvoedingen die gemaakt zijn op extreem hoge temperaturen waardoor al het goeds van ingrediënten verloren gaat, gebruikt Tribal een andere productiewijze. Hierdoor blijven voedingsstoffen als proteine, vitaminen en mineralen in de voeding behouden. En dat is essentieel! Onze filosofie is om zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen te behouden, zodat jouw hond het beste dieet kan hebben en alle honden een dieet kunnen hebben waar ze recht op hebben.