Koekjes bakken met Tribal geperste brokken

Genieten toch, als jouw hond zo enthousiast wordt van snacks en koekjes?! Bij Tribal vinden we de ingrediënten en productiewijze heel belangrijk. Daarom delen we deze week een recept waarmee je zelf gezonde hondenkoekjes kunt bakken! En makkelijk ook. Trek je schort aan, zoek de benodigdheden bij elkaar en ga aan de slag! 

Benodigdheden:

Voedingsdeskundige Charissa heeft ook een bakdag ingelast. In de video hieronder laat ze zien hoe je van de Tribal geperste brok in de smaak zalm hondenkoekjes kunt bakken. Haar Duitse Herder Cenzo smult ervan! Kijk je mee? 

Voordelen van Tribal Fresh Pressed Zalm

Deze voeding bevat 53% dierlijke eiwitten uit verse zalm, MSC gecertificeerde blauwe wijting en vrije uitloop eieren. De zoete aardappel is ideaal voor langzaam vrijkomende energie, rijk aan vezels en een bron van vitamine A, C en B6. De toegevoegde glucosamine, chondroïtine en groenlipmossel beschermt de gewrichten en ondersteunt de hond bij activiteiten.

Bereken de juiste hoeveelheid Tribal Fresh Pressed voor jouw hond

Bereken hoeveel Tribal Fresh Pressed Senior jouw hond dagelijks nodig heeft met deze voedingswijzer.

De filosofie van Tribal Hondenvoeding

We creëren duurzame hondenvoeding rijk aan voedingstoffen, verantwoord gemaakt met verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Anders dan de meeste traditionele hondenvoedingen die gemaakt zijn op extreem hoge temperaturen waardoor al het goeds van ingrediënten verloren gaat, gebruikt Tribal een andere productiewijze. Hierdoor blijven voedingsstoffen als proteine, vitaminen en mineralen in de voeding behouden. En dat is essentieel! Onze filosofie is om zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen te behouden, zodat jouw hond het beste dieet kan hebben en alle honden een dieet kunnen hebben waar ze recht op hebben.