Relaxt met je hond op het terras

YES! De zon schijnt. Lekker naar het terras! Is jouw hond (nog) geen fan? Tijd om te gaan oefenen.

Het is namelijk mogelijk om jouw hond aan te leren relaxt bij jou te zijn op een bekend voorwerp. Denk bijvoorbeeld aan een matje of kussentje dat je makkelijk mee kunt namen naar een spannende situatie, zoals het terras of op visite. Start in een relaxte omgeving met oefenen en beloon je hond iedere keer als hij op het matje of kussentje komt met bijvoorbeeld Tribal Fresh Pressed brokken of Tribal Rewards ovengebakken koekjes. Bouw het niveau steeds verder op. Eerst bijvoorbeeld thuis, dan op visite, dan op een rustig terras… Waarschijnlijk raakt je hond steeds meer vertrouwd met het voorwerp en kan hij dus beter bij jou zijn in een spannende situatie.

Gedragstherapeut en hondeninstructeur Tessa leert je graag hoe je relaxt met jouw hond op het terras kunt gaan zitten. Bekijk onderstaande video voor al haar tips, de demo met Meggie en haar favoriete brokjes Tribal Fresh Pressed Zalm. Fijn terras-seizoen!

Test Tribal voordelig uit met het Probeerpakket

Door een probeerpakket van Tribal te bestellen, kun je op een voordelige manier kennis maken met het volledige assortiment van Tribal Hondenvoeding. Het pakket bestaat uit een zak Tribal Fresh Pressed (1,5 of 2,5 kg), Tribal 80% worst en Tribal Rewards. Je kiest zelf de favoriete smaken van je hond uit. Alleen de worsten zijn hypoallergeen.

Bereken de juiste hoeveelheid Tribal Fresh Pressed voor jouw hond

Bereken hoeveel Tribal Fresh Pressed Senior jouw hond dagelijks nodig heeft met deze voedingswijzer.

De filosofie van Tribal Hondenvoeding

We creëren duurzame hondenvoeding rijk aan voedingstoffen, verantwoord gemaakt met verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Anders dan de meeste traditionele hondenvoedingen die gemaakt zijn op extreem hoge temperaturen waardoor al het goeds van ingrediënten verloren gaat, gebruikt Tribal een andere productiewijze. Hierdoor blijven voedingsstoffen als proteine, vitaminen en mineralen in de voeding behouden. En dat is essentieel! Onze filosofie is om zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen te behouden, zodat jouw hond het beste dieet kan hebben en alle honden een dieet kunnen hebben waar ze recht op hebben.