Natuurlijke hondenkoekjes met vlees, vis of gevogelte

Tribal heeft een prachtige lijn 100% natuurlijke hondenkoekjes! Het assortiment bestaat uit 7 smaken, 4 daarvan zijn gemaakt met vlees, vis of gevogelte!

De ingrediënten en productiewijze zijn voor Tribal van groot belang. Deze hondenkoekjes zijn ovengebakken. Het bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten, is graan- en glutenvrij en alle honden die wij kennen smullen ervan! 

Dit zijn de vlees, vis & gevogelte smaken van Tribal Rewards:

In de video hieronder legt voedingsdeskundige Charissa uit welke voordelen iedere smaak heeft. Kijk je mee?

Test Tribal voordelig uit met het Probeerpakket

Door een probeerpakket van Tribal te bestellen, kun je op een voordelige manier kennis maken met het volledige assortiment van Tribal Hondenvoeding. Het pakket bestaat uit een zak Tribal Fresh Pressed (1,5 of 2,5 kg), Tribal 80% worst en Tribal Rewards. Je kiest zelf de favoriete smaken van je hond uit. Alleen de worsten zijn hypoallergeen.

Bereken de juiste hoeveelheid Tribal Fresh Pressed voor jouw hond

Bereken hoeveel Tribal Fresh Pressed Senior jouw hond dagelijks nodig heeft met deze voedingswijzer.

De filosofie van Tribal Hondenvoeding

We creëren duurzame hondenvoeding rijk aan voedingstoffen, verantwoord gemaakt met verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Anders dan de meeste traditionele hondenvoedingen die gemaakt zijn op extreem hoge temperaturen waardoor al het goeds van ingrediënten verloren gaat, gebruikt Tribal een andere productiewijze. Hierdoor blijven voedingsstoffen als proteine, vitaminen en mineralen in de voeding behouden. En dat is essentieel! Onze filosofie is om zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen te behouden, zodat jouw hond het beste dieet kan hebben en alle honden een dieet kunnen hebben waar ze recht op hebben.