Paardenbloem in brokken van Tribal

Paardenbloem heeft een fantastische functie voor zowel mensen als dieren, wist je dat al?!

Niet voor niets heeft Tribal de bladeren van paardenbloem als ingrediënt in de hondenvoeding verwerkt! Het zit namelijk boordevol vitamines en mineralen en wordt gemakkelijk opgenomen door het lichaam. De bladeren specifiek bevatten o.a. vitamine A, vitamine B, vitamine C, ijzer, zink, kalium en antioxidanten. Ze stimuleren o.a. de eetlust en zorgen voor een goede vertering. Fijn, want dat helpt gasvorming en spijsverteringsklachten tegen te gaan!

Meer functies van de paardenbloem ontdekken? Bekijk dan de video van hondenvoedingsdeskundige Charissa hieronder!

Voordelen van Tribal Fresh Pressed Zalm

Deze voeding bevat 53% dierlijke eiwitten uit verse zalm, MSC gecertificeerde blauwe wijting en vrije uitloop eieren. De zoete aardappel is ideaal voor langzaam vrijkomende energie, rijk aan vezels en een bron van vitamine A, C en B6. De toegevoegde glucosamine, chondroïtine en groenlipmossel beschermt de gewrichten en ondersteunt de hond bij activiteiten.

Bereken de juiste hoeveelheid Tribal Fresh Pressed voor jouw hond

Bereken hoeveel Tribal Fresh Pressed of Tribal 80% worst jouw hond dagelijks nodig heeft met deze voedingswijzer.

De filosofie van Tribal Hondenvoeding

We creëren duurzame hondenvoeding rijk aan voedingstoffen, verantwoord gemaakt met verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Anders dan de meeste traditionele hondenvoedingen die gemaakt zijn op extreem hoge temperaturen waardoor al het goeds van ingrediënten verloren gaat, gebruikt Tribal een andere productiewijze. Hierdoor blijven voedingsstoffen als proteine, vitaminen en mineralen in de voeding behouden. En dat is essentieel! Onze filosofie is om zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen te behouden, zodat jouw hond het beste dieet kan hebben en alle honden een dieet kunnen hebben waar ze recht op hebben.