Recept makkelijke zelfgemaakte natuurlijke hondenkoekjes voor Pasen

Pasen recept natuurlijke hondenkoekjes Tribal Blog
Tijdens de Paasdagen genieten we van de fijne extra tijd samen met onze harige vrienden! We smullen zelf van paaseitjes en ander lekkers. Natuurlijk extra leuk als jouw hond vandaag ook een verrassing krijgt!
 
Paaseitjes zijn uiteraard niet geschikt voor huisdieren, maar dat betekent niet dat ze alle gezelligheid moeten missen. Elke hond verdient een speciale en veilige Paas-verrassing. Wat is er dan beter dan je favoriete voer gebruiken?! 
 
We zijn gaan experimenteren in de keuken en hebben een supermakkelijk recept gemaakt voor do-it-yourself Paaskoekjes! Alles wat je nodig hebt is wat Fresh Pressed brokken en een siliconen mal.
Stap 1:
Voeg 1 deel Tribal Fresh Pressed brokken toe aan 1,5 deel heet (maar niet kokend) water. Laat de mix 10 tot 15 minuten staan. Als je een dunnere pasta wilt, voeg dan nog wat extra water toe. Pro tip: Zodra het water in je waterkoker kookt, laat het 30 seconden staan totdat het water niet meer kookt. Dit is de perfecte termperatuur om de Tribal-brokjes toe te voegen.
Stap 2:
Span je bakspieren aan en roer het mengsel grondig door! Je bent klaar als het mengsel glad en plakkerig is. Heet jouw hond zich goed gedragen? Laat ‘m dan de lepel aflikken!
Stap 3:
Giet de smakelijke mix in een siliconen mal naar keuze. Nu is het klaar om te bevriezen!
Stap 4:
Tijdens deze stap heeft jouw hond wat geduld nodig. Plaats de siliconen mal in de vriezer en wacht ongeveer 2 tot 3 uur. Grotere mallen hebben misschien wat extra tijd nodig.
Stap 5:
Haal de zelfgemaakte smakelijke hondenkoekjes uit de vriezer en smullen maar! Je kunt er ook voor kiezen de koekjes in de mal te laten zitten. Een geweldige manier om maaltijden leuker te maken, het eten te vertragen en je hond af te laten koelen bij warm weer.

Bekijk de video hieronder om de stappen te zien!

Bekijk ons Fresh Pressedâ„¢-assortiment voor inspiratie voor jouw volgende culinaire creatie! Neem contact op via Facebook of e-mail en laat ons de magische mallen zien die je maakt.