Waarom Tessa kiest voor Tribal Fresh Pressed Senior

Passende voeding uitkiezen voor je senior hond. Het is lastig! Daarin ben je zeker niet de enige. Logisch, want net als alle mensen zijn ook alle (senior) honden anders.

De ingrediënten en productiewijze zijn van groot belang. Voor welk merk hondenvoeding kies je? Kies je voor een geperste brok? Voor een complete voeding in de vorm van houdbare worst? Of kies je toch voor rauw…

Ook Tessa zag qua hondenvoeding door de bomen het bos niet meer voor haar hond Meggie. In de video hieronder legt ze uit waarom zij kiest voor Tribal Fresh Pressed Senior en wat ze voor positieve veranderingen ziet bij deze 10+ oude dame.

Voordelen van Tribal Fresh Pressed Senior

Deze voeding bevat 46% dierlijke eiwitten uit vrije uitloop kalkoen, MSC gecertificeerde blauwe wijting en vrije uitloop eieren. De zoete aardappel is ideaal voor langzaam vrijkomende energie, rijk aan vezels en een bron van vitamine A, C en B6. De toegevoegde glucosamine, chondroïtine en groenlipmossel beschermt de gewrichten en ondersteunt de hond bij activiteiten.

Bereken de juiste hoeveelheid Tribal Fresh Pressed voor jouw hond

Bereken hoeveel Tribal Fresh Pressed Senior jouw hond dagelijks nodig heeft met deze voedingswijzer.

De filosofie van Tribal Hondenvoeding

We creëren duurzame hondenvoeding rijk aan voedingstoffen, verantwoord gemaakt met verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Anders dan de meeste traditionele hondenvoedingen die gemaakt zijn op extreem hoge temperaturen waardoor al het goeds van ingrediënten verloren gaat, gebruikt Tribal een andere productiewijze. Hierdoor blijven voedingsstoffen als proteine, vitaminen en mineralen in de voeding behouden. En dat is essentieel! Onze filosofie is om zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen te behouden, zodat jouw hond het beste dieet kan hebben en alle honden een dieet kunnen hebben waar ze recht op hebben.