Train het ‘HIER KOMEN’ met Tribal 80% worst

Als een hond buiten totaal geen oog voor je heeft als je hem of haar roept… gebruik lekkers! Dan hebben we het niet over een ‘saai brokje’, maar iets waar jouw hond ontzettend vrolijk van wordt en graag voor wil werken. De enige die echt kan bepalen wat goed werkt als beloning is jouw hond zelf.

Hondengedragstherapeut en hondentrainer Tessa gebruikt voor het aanleren van het ‘HIER KOMEN’ de Tribal 80% worst. Met dit lekkers krijgt ze buiten snel de aandacht en kan ze het belonen door het geven van een stukje worst.

In de video hieronder legt ze uit waarom zij kiest voor Tribal 80% worst, hoe ze het heeft gebruikt bij het trainen van Husky Jill en geeft ze praktische tips hoe ook jij jouw hond kunt trainen met Tribal worst. Wil je meer te weten komen over het ‘HIER KOMEN’ trainen, lees dan vooral ook eens deze blog.

Voordelen van Tribal 80% worst

De graanvrije worsten van Tribal zijn houdbaar en gemaakt van 80% enkelvoudige eiwitbronnen, aangevuld met twee groenten zoals wortel, pastinaak of kikkererwt en mineralen. Na opening zijn de worsten 48 uur te bewaren in de koelkast. Liever invriezen in porties? Dat kan natuurlijk ook. Verder zijn de worsten van vlees/gevogelte stevig en daardoor eenvoudig in blokjes te snijden. Ideaal om mee te trainen! De vis-varianten zijn perfect om op een Licki-mat te smeren.

Bereken de juiste hoeveelheid Tribal 80% worst voor jouw hond

Bereken hoeveel Tribal Fresh Pressed Senior jouw hond dagelijks nodig heeft met deze voedingswijzer.

De filosofie van Tribal Hondenvoeding

We creëren duurzame hondenvoeding rijk aan voedingstoffen, verantwoord gemaakt met verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Anders dan de meeste traditionele hondenvoedingen die gemaakt zijn op extreem hoge temperaturen waardoor al het goeds van ingrediënten verloren gaat, gebruikt Tribal een andere productiewijze. Hierdoor blijven voedingsstoffen als proteine, vitaminen en mineralen in de voeding behouden. En dat is essentieel! Onze filosofie is om zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen te behouden, zodat jouw hond het beste dieet kan hebben en alle honden een dieet kunnen hebben waar ze recht op hebben.