Train je hond met Tribal

Train jij jouw hond al? Hondengedragstherapeuten en hondentrainers zijn hierin gespecialiseerd. En juist zij zullen je altijd het advies geven om te trainen met iets waar jouw hond heel blij van wordt en graag voor wil werken. De enige die echt kan bepalen wat goed werkt als beloning is jouw hond zelf.

Hondengedragstherapeut en -trainer Tessa laat in onderstaande video zien hoe zij traint met Meggie. Ze gebruikt hiervoor deze keer enkel de Tribal Fresh Pressed Senior. Ook al is het een droge brok, Meggie werkt er graag voor. Deze brok is geproduceerd op een wijze waardoor alle voedingsstoffen en smaken van ingrediënten behouden blijven. Daarnaast ruikt de brok lekker kruidig, er zit namelijk een heerlijke kruidenmix van Peterselie, Rozemarijn, Brandnetel, Kamille, Salie, Tijm, Korianderbladeren, Paardebloembladeren, Zoethout in. Probeer het eens om heerlijk samen met je hond bezig te zijn. Je hond vindt werken met jou waarschijnlijk hartstikke leuk en kan daarnaast zijn energie kwijt.

Meer blogs lezen over honden trainen met Tribal? Klik op 1 van de links hieronder:

Voordelen van Tribal Fresh Pressed Senior

Deze voeding bevat 46% dierlijke eiwitten uit vrije uitloop kalkoen, MSC gecertificeerde blauwe wijting en vrije uitloop eieren. De zoete aardappel is ideaal voor langzaam vrijkomende energie, rijk aan vezels en een bron van vitamine A, C en B6. De toegevoegde glucosamine, chondroïtine en groenlipmossel beschermt de gewrichten en ondersteunt de hond bij activiteiten.

Bereken de juiste hoeveelheid Tribal Fresh Pressed voor jouw hond

Bereken hoeveel Tribal Fresh Pressed Senior jouw hond dagelijks nodig heeft met deze voedingswijzer. Train je ook met Tribal? Dan gebruik je een deel van de totale dagelijkse hoeveelheid per training en verdeel je de totale hoeveelheid over de dag.

De filosofie van Tribal Hondenvoeding

We creëren duurzame hondenvoeding rijk aan voedingstoffen, verantwoord gemaakt met verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Anders dan de meeste traditionele hondenvoedingen die gemaakt zijn op extreem hoge temperaturen waardoor al het goeds van ingrediënten verloren gaat, gebruikt Tribal een andere productiewijze. Hierdoor blijven voedingsstoffen als proteine, vitaminen en mineralen in de voeding behouden. En dat is essentieel! Onze filosofie is om zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen te behouden, zodat jouw hond het beste dieet kan hebben en alle honden een dieet kunnen hebben waar ze recht op hebben.