Trainen met TRIBAL brokjes Eend

Om honden te laten wennen aan trainen in een nieuwe omgeving is het belangrijk om op dat regelmatig op verschillende plekken te doen. Nieuwe geluiden, nieuwe luchtjes, vreemde mensen en prikkels… Neem je je hond mee naar bijvoorbeeld een nieuwe winkel of andere omgeving, dan kun je hem/haar op een fijne manier kennis laten maken en op den duur trainen waar jij wilt.

Je leert je hond op deze manier dat nieuwe omgevingen hartstikke leuk zijn. Daarnaast kan je hond zijn energie kwijt en maak je jouw hond lekker moe. Hondengedragstherapeut en trainer Tessa laat in onderstaande video samen met Youp zien hoe je dat aanpakt. Ze gebruikt deze keer de Tribal Fresh Pressed Eend. Ja, droge brokjes dus! Niet iedere hond zal hiervoor willen trainen, maar Youp vindt het hartstikke lekker en werkt er graag voor.

Om je hond te trainen is het advies om altijd te kiezen voor een beloning waar je hond vrolijk van wordt en graag voor wil werken. Of het nou brokjes, koekjes of worst is, iedere hond verschilt daarin. Daarover lees je meer in de blog Train het ‘HIER KOMEN’ met Tribal 80% worst. De graanvrije worsten van Tribal zijn zeer smakelijk en bestaan voor 80% uit een enkelvoudige eiwitbron, aangevuld met twee groenten zoals wortel, pastinaak of kikkererwt en mineralen.

Test Tribal voordelig uit met het Probeerpakket

Door een probeerpakket van Tribal te bestellen, kun je op een voordelige manier kennis maken met het volledige assortiment van Tribal Hondenvoeding. Het pakket bestaat uit een zak Tribal Fresh Pressed (1,5 of 2,5 kg), Tribal 80% worst en Tribal Rewards. Je kiest zelf de favoriete smaken van je hond uit.

Bereken de juiste hoeveelheid Tribal Fresh Pressed voor jouw hond

Bereken hoeveel Tribal Fresh Pressed of Tribal 80% worst jouw hond dagelijks nodig heeft met deze voedingswijzer.

De filosofie van Tribal Hondenvoeding

We creëren duurzame hondenvoeding rijk aan voedingstoffen, verantwoord gemaakt met verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Anders dan de meeste traditionele hondenvoedingen die gemaakt zijn op extreem hoge temperaturen waardoor al het goeds van ingrediënten verloren gaat, gebruikt Tribal een andere productiewijze. Hierdoor blijven voedingsstoffen als proteine, vitaminen en mineralen in de voeding behouden. En dat is essentieel! Onze filosofie is om zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen te behouden, zodat jouw hond het beste dieet kan hebben en alle honden een dieet kunnen hebben waar ze recht op hebben.