Je puppy trainen met Tribal

Puppy in huis? Tijd om te trainen! Je pup leert de hele dag door! Wil je beginnen met aanleren van gewenst gedrag? Start dan met leuke korte trainingsmomenten in huis. Gaat dat goed? Dan ga je hetzelfde ook buiten de deur oefenen! Het belangrijkste hierbij is een héle lekkere voerbeloning waar je pup graag voor wil werken. Denk aan Tribal Fresh Pressed Puppy of klein gesneden stukjes Tribal 80% worst.

Houd het trainen simpel en succesvol; naar jou toe komen moet áltijd leuk zijn voor je pup!

De ‘zit’ aanleren en het aanraken (en uiteindelijk kunnen volgen) van je platte hand zie je hieronder in de video. Dat laatste is ideaal voor als je later je hond ergens heen wilt leiden achter je hand(gebaar) aan of voor een strakke volgpositie met de neus tegen jouw hand aan; de mogelijkheden van een goede handtouch zijn eindeloos en de training vooral erg leuk!

Zorg dus voor een hoge motivatie bij je pup om te willen leren. Houd oefeningen tijdens het trainen kort, leuk en succesvol. Zo leg je een prachtige basis voor jullie samenwerking in de toekomst!

Alleen jouw pup kan bepalen wat hij/zij ervaart als een echte beloning! Binnenshuis kun je prima met brokjes oefenen. Buitenshuis en op drukkere plekken heb je vaak iets veel lekkerders nodig. Denk dan aan worst en kleine smeuige beloningen die hap-slik-weg zijn. Dit heeft je hond buiten nodig omdat hier veel meer afleiding aanwezig is en hij/zij nog moet leren om in verschillende omgevingen met jou te kunnen samenwerken.

Voordelen van Tribal Fresh Pressed Puppy

Deze voeding bevat 55% dierlijke eiwitten uit vrije uitloop kalkoen, MSC gecertificeerde blauwe wijting en vrije uitloop eieren. De zoete aardappel is ideaal voor langzaam vrijkomende energie, rijk aan vezels en een bron van vitamine A, C en B6. De toegevoegde zalmolie is hoog in Omega-3 & 6 vetzuren. Fantastisch voor een gezonde vacht en huid.

Bereken de juiste hoeveelheid Tribal Fresh Pressed voor jouw hond

Bereken hoeveel Tribal Fresh Pressed Puppy jouw hond dagelijks nodig heeft met deze voedingswijzer.

De filosofie van Tribal Hondenvoeding

We creëren duurzame hondenvoeding rijk aan voedingstoffen, verantwoord gemaakt met verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Anders dan de meeste traditionele hondenvoedingen die gemaakt zijn op extreem hoge temperaturen waardoor al het goeds van ingrediënten verloren gaat, gebruikt Tribal een andere productiewijze. Hierdoor blijven voedingsstoffen als proteine, vitaminen en mineralen in de voeding behouden. En dat is essentieel! Onze filosofie is om zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen te behouden, zodat jouw hond het beste dieet kan hebben en alle honden een dieet kunnen hebben waar ze recht op hebben.