Hond bezig houden met Tribal 80% worst

Gebruik een Kong of Lickimat

Visite die op bezoek komt? Vertrouwen winnen? Onweer? Oud & Nieuw? Andere spannende situaties? Houd je hond lekker bezig! Een Kong vullen of een Lickimat volsmeren met Tribal 80% worst is een hele fijne manier om jouw hond lekker bezig te houden.

Tribal 80% worst is graanvrij, hypoallergeen en houdbaar! Het recept bestaat uit 3 ingrediënten aangevuld met mineralen. Perfect voor honden met een gevoelige buik, gebitsongemakken en een eliminatiedieet. Verkrijgbaar in de smaken eend, kalkoen, kip, lam, witvis en zalm

Tessa is gedragstherapeut voor honden en instructeur. In de video hieronder legt ze uit in welke situaties je een Kong en Lickimat goed kunt inzetten en hoe je de Tribal 80% worst als vulling gebruikt.

Voordelen van Tribal 80% worst

De graanvrije worsten van Tribal zijn houdbaar en gemaakt van 80% enkelvoudige eiwitbronnen, aangevuld met twee groenten zoals wortel, pastinaak of kikkererwt en mineralen. Na opening zijn de worsten 48 uur te bewaren in de koelkast. Liever invriezen in porties? Dat kan natuurlijk ook. Verder zijn de worsten van vlees/gevogelte stevig en daardoor eenvoudig in blokjes te snijden. Ideaal om mee te trainen! De vis-varianten zijn perfect om op een Licki-mat te smeren.

Bereken de juiste hoeveelheid Tribal 80% voor jouw hond

Bereken hoeveel Tribal 80% worst jouw hond dagelijks nodig heeft met deze voedingswijzer.

De filosofie van Tribal Hondenvoeding

We creëren duurzame hondenvoeding rijk aan voedingstoffen, verantwoord gemaakt met verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Anders dan de meeste traditionele hondenvoedingen die gemaakt zijn op extreem hoge temperaturen waardoor al het goeds van ingrediënten verloren gaat, gebruikt Tribal een andere productiewijze. Hierdoor blijven voedingsstoffen als proteine, vitaminen en mineralen in de voeding behouden. En dat is essentieel! Onze filosofie is om zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen te behouden, zodat jouw hond het beste dieet kan hebben en alle honden een dieet kunnen hebben waar ze recht op hebben.