Verschillen tussen KIP & KALKOEN van Tribal Fresh Pressed

Tijdelijk is de smaak kip de vervanger van Tribal Fresh Pressed Kalkoen. Voor Tribal zijn de ingrediënten en productiewijze van groot belang. Tribal Fresh Pressed Kip heeft hetzelfde eiwitgehalte en dezelfde hoge kwaliteit als de smaak Kalkoen. Maar er zijn natuurlijk wel wat verschillen. Vraag je je af wat de verschillen zijn? Charissa legt het je graag uit in onderstaande video. 

Tribal Fresh Pressed Kip is verkrijgbaar voor alle leeftijden. De verschillende varianten vind je hier:

Test Tribal voordelig uit met het Probeerpakket

Door een probeerpakket van Tribal te bestellen, kun je op een voordelige manier kennis maken met het volledige assortiment van Tribal Hondenvoeding. Het pakket bestaat uit een zak Tribal Fresh Pressed (1,5 of 2,5 kg), Tribal 80% worst en Tribal Rewards. Je kiest zelf de favoriete smaken van je hond uit. Alleen de worsten zijn hypoallergeen.

De filosofie van Tribal Hondenvoeding

We creëren duurzame hondenvoeding rijk aan voedingstoffen, verantwoord gemaakt met verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Anders dan de meeste traditionele hondenvoedingen die gemaakt zijn op extreem hoge temperaturen waardoor al het goeds van ingrediënten verloren gaat, gebruikt Tribal een andere productiewijze. Hierdoor blijven voedingsstoffen als proteine, vitaminen en mineralen in de voeding behouden. En dat is essentieel! Onze filosofie is om zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen te behouden, zodat jouw hond het beste dieet kan hebben en alle honden een dieet kunnen hebben waar ze recht op hebben.