Hypoallergeen! Wist je dit al over Tribal 80% worst?

Wat weet jij al over Tribal 80% worst? Deze graanvrije en houdbare worst is een complete voeding, afgestemd op de behoefte aan voedingstoffen van honden. Geschikt voor alle leeftijden. Hypoallergeen en perfect voor jou en je viervoeter als je liever geen brokken wilt voeren en als je KVV erg ingewikkeld vindt.

In de video hieronder bespreekt Charissa nog meer handige weetjes. De smaken, samenstelling en ingrediënten, traceerbaarheid van ingrediënten, tips om de worst na opening te bewaren en toepassingsmogelijkheden komen aan bod. Kijk je mee?

Test Tribal voordelig uit met het Probeerpakket

Door een probeerpakket van Tribal te bestellen, kun je op een voordelige manier kennis maken met het volledige assortiment van Tribal Hondenvoeding. Het pakket bestaat uit een zak Tribal Fresh Pressed (1,5 of 2,5 kg), Tribal 80% worst en Tribal Rewards. Je kiest zelf de favoriete smaken van je hond uit. Alleen de worsten zijn hypoallergeen.

Bereken de juiste hoeveelheid Tribal Fresh Pressed en Tribal 80% worst voor jouw hond

Bereken hoeveel Tribal Fresh Pressed of Tribal 80% worst jouw hond dagelijks nodig heeft met deze voedingswijzer.

De filosofie van Tribal Hondenvoeding

We creëren duurzame hondenvoeding rijk aan voedingstoffen, verantwoord gemaakt met verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Anders dan de meeste traditionele hondenvoedingen die gemaakt zijn op extreem hoge temperaturen waardoor al het goeds van ingrediënten verloren gaat, gebruikt Tribal een andere productiewijze. Hierdoor blijven voedingsstoffen als proteine, vitaminen en mineralen in de voeding behouden. En dat is essentieel! Onze filosofie is om zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen te behouden, zodat jouw hond het beste dieet kan hebben en alle honden een dieet kunnen hebben waar ze recht op hebben.