Zoekspel naar Tribal Rewards in de sneeuw

Je kunt de verse sneeuw natuurlijk gebruiken om gezellig met je hond te spelen. Door een Kong of balletje te vullen met lekkers zoals de koekjes van Tribal en deze daarna op een veilige manier te verstoppen zet je jouw hond aan het werk. Je hond kan z’n energie kwijt en krijgt een voldaan gevoel met een zoekspel als deze.

De Tribal Rewards koekjes zijn verkrijgbaar in 7 smaken en perfect om te gebruiken voor een zoekspel. Ze zijn zeer smakelijk, gemakkelijk te breken in kleine stukjes, tarwe- en glutenvrij en bevatten alleen natuurlijke ingrediënten! Het leuke is, iedere smaak heeft een eigen voordeel. Zo werkt de Tribal Rewards Lever & Lavendel kalmerend en krijgt je hond van de smaak Appel, Munt & Gember een frisse adem. Deze koekjes zijn grote favoriet voor het trainen met honden. 

Tessa is hondengedragstherapeut en hondentrainer. In de video hieronder laat ze zien hoe je de sneeuw kan gebruiken voor een leuk zoekspel.

Je hond trainen? Gebruik Tribal 80% worst!

Om je hond te trainen is het advies om altijd te kiezen voor een beloning waar je hond vrolijk van wordt en graag voor wil werken. Daarover lees je meer in de blog Train het ‘HIER KOMEN’ met Tribal 80% worst. De graanvrije worsten van Tribal zijn houdbaar en gemaakt van 80% enkelvoudige eiwitbronnen, aangevuld met twee groenten zoals wortel, pastinaak of kikkererwt en mineralen. Na opening zijn de worsten 48 uur te bewaren in de koelkast. Liever invriezen in porties? Dat kan natuurlijk ook. Verder zijn de worsten van vlees/gevogelte stevig en daardoor eenvoudig in blokjes te snijden. Ideaal om mee te trainen! De vis-varianten zijn perfect om op een Licki-mat te smeren.

Bereken de juiste hoeveelheid Tribal 80% worst voor jouw hond

Bereken hoeveel Tribal Fresh Pressed Senior jouw hond dagelijks nodig heeft met deze voedingswijzer.

De filosofie van Tribal Hondenvoeding

We creëren duurzame hondenvoeding rijk aan voedingstoffen, verantwoord gemaakt met verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Anders dan de meeste traditionele hondenvoedingen die gemaakt zijn op extreem hoge temperaturen waardoor al het goeds van ingrediënten verloren gaat, gebruikt Tribal een andere productiewijze. Hierdoor blijven voedingsstoffen als proteine, vitaminen en mineralen in de voeding behouden. En dat is essentieel! Onze filosofie is om zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen te behouden, zodat jouw hond het beste dieet kan hebben en alle honden een dieet kunnen hebben waar ze recht op hebben.