Schrijf u snel in voor het webinar
'Nog deskundiger worden in hondenvoeding'
op 21 september!

Bij deelname ontvangt u ook gratis Tribal producten ter waarde van €75,-

Let op: er zijn maar 12 plekken beschikbaar. VOL = VOL! 
Zien wij jou op dinsdag 21 september om 19:30 uur?

Het webinar gaat over …..

Ontmoet de organisatoren van het webinar

Isabelle van Benthem

Naast eigenaresse van I&I Pet Supplies ben ik ook voedingsdeskundige. Tijdens het interactieve webinar 'Nog deskundiger worden in hondenvoeding' deel ik graag mijn kennis en beantwoord ik al uw vragen over hondenvoeding.
Naast het delen van mijn kennis vind ik het natuurlijk ook fantastisch om u weer eens te spreken/zien. Er is dan ook voldoende mogelijkheid om met ons en met elkaar te netwerken en elkaar te helpen verder te groeien.

Charissa Lowis-Liedekerken

Nu ik mijzelf een deel van het I&I Pet Supplies team mag noemen en volop bezig ben als voedingsdeskundige, heb ik er mijn missie van gemaakt om het bewustzijn te vergroten met betrekking tot goede hondenvoeding. Samen met Isabelle ga ik graag met u het gesprek aan over Tribal. Dit mooie en duurzame hondenvoedingsmerk verdient meer bekendheid om nog meer honden te kunnen helpen door middel van baasjes erover te informeren en inspireren. Tribal heeft zoveel mooie voordelen!

Tribal 2019 Logo AW01-01
51946503_496495947544952_8780488980819869696_n

Snel inschrijven zodat we samen groeien!