Meggie, Jill & Youp hebben goede ontlasting

Meggie, Jill & Yoep

Sinds mijn honden dagelijks Tribal brok eten, merk ik allerlei positieve veranderingen. Ze verharen beter/sneller, de vacht glimt en straalt meer en de ontlasting is eigenlijk altijd stevig. Iedere hond is anders, daarom per hond mijn ervaring.

Meggie

Mijn oudste dame Meggie heeft last van artrose en sinds ze het senior voer eet, zie ik dat ze soepeler beweegt en weer met plezier balans- en coördinatieoefeningen met me doet.

Jill

Mijn husky teefje is een moeilijke eter. Ze is met flinke darmproblematiek geadopteerd uit het asiel. Het is een heel avontuur om haar stabiel op een soort voer te krijgen. Het voelde nooit helemaal goed, ze at vaak met lange tanden zegmaar… Uiteindelijk weigerde ze steeds weer te eten, viel ze te veel af en moest ik weer op zoek naar iets anders. Zelfs vers vlees of vis hoefde ze uiteindelijk niet meer of ze kreeg er diarree van. Tribal eet ze tot nu toe altijd met smaak op en haar maag/darmstelsel blijft rustig. De zalm brok is favoriet.

Youp

Mijn grote vriend en werkhond Youp, kruising Mechelse herder/ Engelse Springer Spaniël, is een ongecastreerde reu en super actief. Hij werkt iedere dag wel met me in de vorm van verschillende soorten training en dat doet hij vol enthousiasme ook voor deze brokken (en nog liever voor de Tribal worst). Sinds hij Tribal eet glimt zijn zijdezachte dunne vacht veel meer en is zijn ontlasting beter. Voor mijn gevoel zit hij sindsdien ook beter in zijn bespiering. Dat vind ik erg belangrijk, want hij kan explosief zijn in zijn bewegingen dus dat moet het lijf wel aankunnen.

“Duurzaam, hoogwaardige ingrediënten en mijn honden eten het met smaak op!”

Buiten dat ik duurzaamheid belangrijk vind en blij word van de hoogwaardige ingrediënten die in Tribal zijn verwerkt, zie ik dat mijn honden de brokken met smaak opeten.