Wat is versgeperste hondenvoeding?

Zwelt niet, geen opgeblazen gevoel

Een kenmerk van traditionele geëxtudeerde hondenbrokken is dat het vocht absorbeert en daardoor opzwelt in de maag. Dit kan je hond een opgeblazen gevoel geven, zorgen voor winderigheid en misselijkheid.

Deze unieke Fresh Pressed hondenvoeding zwelt niet op, maar breekt langzaam af, waarbij de voedingstoffen langzaam vrijkomen. Tribal is daarom zacht voor de buik en zorgt voor een gemakkelijke en gezonde spijsvertering.

Versgeperst maakt het verschil

Verhitting tast voedzame stoffen en smaak aan. Het is algemeen bekend dat het stomen van groenten veel gezonder is dan het koken ervan. Door voedsel op lage temperatuur te bereiden blijven voedingstoffen en vitaminen behouden. De manier waarop Tribal Fresh Pressed wordt bereid, is vergelijkbaar met het stomen van groenten. Ten opzichte van veel andere droge hondenvoedingen die op traditionele manieren worden verwerkt (extrusietechnologie) blijven de voedingstoffen dus meer behouden. De stuctuur van proteine verandert wanneer vlees, vis of andere proteïnerijke ingrediënten worden verhit op hoge temperatuur. Hierdoor wordt het minder voedzaam voor je hond en ook moeilijker verteerbaar. Tribals’ unieke bereidingswijze zorgt voor een rijke voeding waarin alle goede stoffen van vers vlees behouden blijven.

Vers vlees en verse vis die wij mensen ook zouden eten. Een natuurlijke bron van proteine, hoogwaardig in voedingstoffen en makkelijk verteerbaar.

De meeste droge hondenvoedingen

Vleesmeel, gemaakt door vlees en botten op hoge temperaturen te verhitten.

Lagere waarde in voedingstoffen, moeilijker te verteren.

Uniek versgeperste hondenvoeding

Complete versgeperste hondenvoeding gemaakt met vers vlees van hoge kwaliteit. Ons premium recept: